Přidat komentář

In reply to by Lékor

tak to je fakt síla!!! ten doktor je debil! to mi připomíná mojí doktorku, pořád jsem k ní chodila, že mám příznaky na nastydlej močák, teplotu, bolelo mě to..ona mi vždycky udělala test z moči na papírek a ve finále mi řekla, že je to psychosomatický a že bych se měla mín sledovat. za 3 dny jsem už ale měla přes čtyřicet, přítel mě vez k doktorovi a už to byl ze zánětu močáku zánět pravý ledviny, která mě občas pobolívává doted.. ten tvůj je o to větší borec, že se ještě takhle vymlouval na náhodu! tak to máš štěstí, že tam nebyl, protože by se to taky nemuselo takhle brzo objevit a vy byste se snažili a zbytečně trápili, že to nejde..
ad alkohol - mám pocit, že už si ted tu a tam tu decku snad můžu dát, mám na to šílenou chut! hehe, ty máš ale s vodkou asi uplnou smůlu..
Já jsem z Kobylis, takže do letnan asi budu chodit do toho bazénu, taky se začínám cejtit jak pupkatejch chlapík;), chodím jak kachna s nohama od sebe, a to teprv začínám 25tt...jinak já už mám 10kg nahoře, takže ti jenom tiše závidím..začala jsem se tenhle týden hlídat, páč mi chutná sladký, který jsem nikdy nefutrovala... Někde jsem četla, že když přiberu do 16kg, tak je to ok...ale kdyby to šlo tímhle tempem, tak to bude víc, takže zahajuju kontrolu nad futrováním..
Víš, že vůbec nevím, kam se dá chodit bruslit? a to jsou letnany nedaleko... jinak my se taky těšíme, až mimi budem mít doma a všechno ho učit a věnovat se...přítel je nadšenej a pořád o tom mluví..jsem za to všechno tak ráda, je to beztak zázrak. jéé, já už chci Vánoce, abysme toho cvrčka měli doma, devět měsíců je šíleně dlouhá doba...
no a co ty? pracuješ ještě?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka