Přidat komentář

In reply to by Lékor

Ahojky, tak to je hezký, že jste se chtěli vzít a do toho ještě čekáte mimíka! A vy jste měli oslavu! No a jak to dopadlo?? Jenom škoda, že si člověk nemůže dát na vlastní oslavě svatby nějakou to skleničku..vid? No, my bysme taky nejradši měli svatbu jen s naším mimíkem a se svědkama, protože si taky myslíme, že je to naše věc..a že je to takový niterní rozhodnutí a tím pádem i svým způsobem intimní..chtěli bysme se u toho držet za ruku, třeba někde na louce :k: ..jenže moji rodiče by to brali jako šílenou tragédii, tak pořád zvažujem, jestli to takhle příští rok udělat nebo ne..
Jinak já samozřejmě do POdolí taky nevolala ://: , přítel ted neví, jak na tom bude časově a páč tam chceme chodit spolu, tak holt musíme počkat, až se mu to v práci vyvrbí..on docela často jezdí mimo Prahu, tak by bylo hloupé, aby kvůli tomu o kurz přišel, když bude u porodu..
A děkuju moc za ty tampony a i podrobnou informaci, to je paráda :one: ! hnedka v pondělí skáknu do lékárny a pak co nejdřív do nějakého bazénu :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka