Přidat komentář

In reply to by Lékor

hezký šatičky a je fakt, že jsi tam určitě zakryla i bříško..já jsem ted 24 a mám ho už pořádný, o prsou ani nemluvím, tam už je to maximální možný koš č.I... ://: :(
Ale je škoda, že nemáte fotky v digit.podobě, šatičky určitě vypadaly báječně a je fakt, že je pak můžeš mít kamkoliv jinam.. No a jaká byla svatba? A proběhla i kvůli mimíkovi?
Tak to docela koukám, že se člověk pak nemusí na kurz včas dostat, tak to si tam zítra cinknu a objednám nás, at se tam zavčasu ještě dostanem, přítel dostane instruktáž, aby se mi tam pak nehroutil, od toho jsem tady já ;) :s:
A to s tím cvičením, to teda taky nechápu - jednou kurz probíhá, tak by měli vědět, kolik těhu si to předplatilo nebo alespon jestli to vůbec bude! vždyt je to živí, ne? Nutně se už potřebuju hýbat, předtím jsem neměla čas, byla jsem denně deset hodin v práci, tak to chci ted všechno dohnat a trochu si "nakopnout" organismus, abych nebyla buřt..mám už skoro 9kg :pig: nahoře, což je šílený...
A dík, že na mně myslíš s těma tamponama! že bych mohla oprášit plavecké brýle a taky se i takhle trochu protáhnout..to by bylo fajn :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka