Přidat komentář

Ahoj, za mě mluví asi věta mýho doktora: "Vždycky mám radost, když při hledání příčiny, proč nemůžeme otěhotnět, otěhotníme." :o)
Já měla s ms problémy už od puberty. Nepravidelná, slabá ms. Když jsem v 17 začala brát prášky, asi jsem fakt netušila, do čeho lezu... z blbosti jsem je před 4 lety vysadila a od tý doby začal horor. Někdy jsem je měla tak 2 dny a ještě jsem jen špinila, že jsem fakt netušila, jestli ještě někdy můžu mít děti. Kolikrát mi doktor (ještě jiný) píchal vyvolávačku. Z krevních testů zjistili, že mi chybí nějaký hormon. A hle najednou jsem byla v tom. Bylo mi 21 a rodiče se málem zbláznili. Takhle s odstupem zjišťuju, že jsem byla úplně mimo, jakoby se mě to ani netýkalo. Nevím, jestli to bylo těma tunama hormonů, co mě dopovali, nebo antibiotikama, co mi léčili chronickou bronchitidu (nebo rentgenem, kterým mi tu bronchitidu zjišťovali), každopádně mi doktor doporučil potrat.
Radši jsem ani moc nepřemýšlela a na přerušení šla. Hrozně mě to tenkrát zlomilo, ale když mi pak na kontrole po přerušení doktor řekl, že na plodu byly vidět změny, ulevilo se mi.
Co z toho plyne? Léky, prášky už nikdy nikdy více!!!!
Začala jsem pak zase brát antikoncepci, kterou jsem na jaře vysadila. Objevily se stejné problémy. Slabá, nepravidelná ms. Ale tenhle lékař je rozumný a nepere pacientkám hormony za každou cenu. Dokonce říkal, že budu mít alespoň pohodové prázdniny bez ms. V srpnu jsem si naposledy odmenstruovala s tím, že mám na dalších 6-8 týdnů pokoj ale ouha - pokoj budu mít na 9 měsíců :o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka