Přidat komentář

In reply to by sharane

Bobika byla úžasnááá, tady ti posílám odkázek, aby ti nebylo smutno, že v telce už nejede http://pukavec.webovastranka.cz/file/195/565
byla to jedna z nejpovedenějších reklam :one:
my už máme lednici vyžranou, proto musím zítra vyrazit na lov s celou rodinkou, vyrážíme už v osm, snad bude Kikísek spolupracovat (dneska nespolupracovala vůbec)... jen miláček tam má tvarohový potěšení, ale asi ho nechám zmizet... má pravou půlnoc, tak to svedu na šotky :s:
Ale jahoďák je jahoďák :hu: ale mám na něj fakt smůlu, buď to nekdo odhalil a vždycky mi ho skoupí před nosem, nebo nevím :n: protože jestli ho stáhli z oběhu, tak se vydám na generální ředitelství, že takhle by to teda nešlo... :n: chci svoji dávku jahodového potěšení :hu:
Já vím, že Kristýnka je živel, a ještě by tam natropila pozdvižení svým zpěvem, ale je to fakt úlet... musela jsem být ticho, protože karta je napsaná na toho našeho chlapa a nakupovat jsem musela já - obávám se, že nad regálama s plínkama by byl drobek na rozpacích a o vložkách pro mě ani nemluvím :n: děti jim vadí, ale že jsem jim na začátku sezony málem spadla do krabice s melounama jim vůůůbec nevadí :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka