Přidat komentář

1. Po miminku jsem víc toužila já. Všichni kolem mě začali rodit miminka a já pořád nic, tak jsem si řekla, že chci taky. Manžel moc nenamítal, ale klidně by ještě počkal, tak jsem tomu nechali volný průběh a žádný velký snažení nebylo, prostě až to příjde, tak to příjde
2. Povedlo se po 3/4 roce, ale jak říkám, žádný velký snažení nebylo. Když se tak podívám zpět, tak jsme se milovali snad pořád, jen ne kolem plodných dnů :s:
3. To, že jsem těhotná jsem se dozvěděla asi 3 dny před Valentýnem, tak jsem si řekla, že i když ho neslavíme, tak že to manželovi řeknu právě na Valentýna. No, odpoledne mi volala a já mu jen tak mezi řečí řekla že jsem těhotná. Prostě jsem to nevydržela ani 5 hodin :!k:
4. Já bych samozřejmě byla ráda, kdyby manžel u porodu byl a psychicky mě podporoval, ale on se toho strašně bojí, takže se mu nechce. Nechci ho nutit, takže jsme zatím domluvení tak, že se mnou stráví první dobu porodní a pak se rozhodne jestli chce být i u samotného porodu nebo ne. Ale hned jak mimi vyleze na svět, tak už tam zase být samozřejmě chce. Takže já jsem toho názoru, ať se každý rozhodne podle toho jak se cítí. Nemá smysl někoho do něčeho nutit a pak mu to zprotivit a stejně tak by měl tatínek respektovat přání maminky a na požádání ze sálu odejít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka