Ahojky.. já to vždycky ráda dělala z tý kupovaný sklenice.. ale strašně se pohoršili.. já to dělala nedávno a bylo to kyselý jak prdel a já musela pořát přislazovat, přislazovat.. :( prostě děs! Nejlepší je domácí zeleninka zmražená nebo čerstvá.. dlooouho podusit na másle.. a pak normálně jako vždy.. Ale pokud zrovna narazíš na dobrou sklenku.. pak už to ani nedochucuju.. (tak jsem to dělala dřív..)
Ahojky.. já to vždycky ráda dělala z tý kupovaný sklenice.. ale strašně se pohoršili.. já to dělala nedávno a bylo to kyselý jak prdel a já musela pořát přislazovat, přislazovat.. :( prostě děs!
Nejlepší je domácí zeleninka zmražená nebo čerstvá.. dlooouho podusit na másle.. a pak normálně jako vždy..
Ale pokud zrovna narazíš na dobrou sklenku.. pak už to ani nedochucuju.. (tak jsem to dělala dřív..)