Přidat komentář

Ahoj :k:
já tomu co píšeš moc nerozumím, měla jsem 2 bezproblémové těhotenství a třetí zatím taky ok (20. týden), první 2 si už tak nepamatuju ale teď jsem si našla záznamy abych Ti mohla poradit - a byla jsem poprvé u doktora v 7. týdnu (6+5) a to mělo miminko 1,53 cm tak to nevím co Ti tam doktorka v 5. týdnu změřila, to ještě snad ani změřit nejde nebo je to hrozně nepřesné? Velikost miminka v tak ranném těhotenství bych vůbec neporovnávala, nepřesnost měření je podle mě větší než to co miminko za 14 dní vyroste.. možná proto si doktorka není jistá?

A kolik mělo mimčo teď v tom 9. týdnu?? Píšeš žes neměla žádné problémy, ale potom nevím proč Tě měřili 2 x za 14 dnů, u nás se do poradny chodí až do 24. týdne pouze jednou za 4 týdny, takže jsem byla v 7. a pak až ve 12. týdnu ..

Já bych asi té doktorce zavolala když si nepamatuješ jestli tam to srdíčko viděla tlouct, to už by měla. Na konzultaci s jiným doktorem máš samozřejmě právo, ale u nás se do 12. týdne ani nevypisuje těh. průkazka protože je to těhotenství tak nejisté.. a tak si myslím že snad nic ta tvoje doktorka nezanedbala, možná naopak dělá měření až moc...

Tak držím pěsti ať to dobře dopadne a je to jenom chyba přístroje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka