Přidat komentář

In reply to by Mirunka31

Z té zadní rýmy ten kašel může vzniknout také - ono je potíž, že u dětí anatomické poměry tzv. středouší (nos, krk, uši) jsou uzké a těsně u sebe, takže ty infekty tam mohou přecházet jeden v druhý (proto taky děti - zvlášť pokud středouší je úzké a krátké, tak budete asi častými hosty na ORL, dokud vlastně dítě nevyroste a tento systém nevyzraje - dospělí na to netrpí v takové míře)

na imunitu, co užíváte, si myslím, že je celkem dobré (nemám s tím problém ;) ) záleží na Tobě, jestli třeba nechceš vyzkoušet něco dalšího, pokud to třeba nemá takový efekt jak čekáš - na trhu je toho spousta a paradoxně se tedy těžko vybírá - mám oblíbený třeba ještě Preventan či Imunoglukan sirup (imunoglukan je to hlavní látka (spíše směs důležitých látek) z hlívy ústřičné, tak záleží kolik hlívy, resp. těch glukanů je v tom Vašem přípravku - tím se ty přípravky liší, případné zpracováním samotné hlívy či už jen samotných glukanů)

školka je fenomén sám pro sebe - je to takový test odolnosti organismu. Já jsemm pro zvyšování odolnosti organismu - úplně dítě ochránit nemůžeš. Takže třeba ještě před školkou podporovat kontakt s ostaními dětmi, případně podávat přípravky na posílení imunity a samozřejmě infekty a další onemocnění nepřechodit, ale pořádně vystonat (ale chápu, že volno rodičů na to být s nemocnými dětmi doma není nekonečné, ale to platí i pro dospěláky - když na ně něco leze - kolikrát je zázrak být v klidu doma aspoň 3 dny, ale oni prostě do sebe nahážou paralen, brufen, coldrex aspol. a valí do práce, protože být doma si nemůžou dovolit - "je to doslova drahý špás", ale to je do jiné diskuze ;)

no a pokud už kašlete 3 týdny - patří to už do chronického kašle, samotnou by mě zajímalo jak by Vám ten rentgen vyšel - na něm by se mělo ukázat je to náhodou není zápal plic či černý kašel (u zápalu plic by to měl zkušený lékař poznat i z poslechu - z vlastní zkušenosti vím, že ne všechni to poznají; a bohužel se objevily opět případy černého kašle) ale to tě nechci nijak strašit, spíš aby se to vyloučilo.
a pokud by lékářka uvažovala o alergickém podkladě kašle, tak to by bylo nejlepší, kdyby Vás poslala na alergologii, u nás je i přímo dětská alergologie..

uff, snad jsem zmínila všechno :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka