Přidat komentář

In reply to by monlik

... v Radnu jsou profíci :-). Paní dr. je, nebo alespoň na nás byla... dost nepříjemná a její chování zavánělo arogancí. Přes tohle se člověk musí přenést. Jde o to dítě a .... to si člověk nechá líbit snad vše. Určitě je to odbornice, která má bohaté zkušenosti. Po odborné stránce a přímo ze zákroku opravdu strach nemějte!!! Nám při uspání nebyla nabídnuta žádná varianta, hned se přistoupilo k tomu dýchnutí z masky. Ordinace bude vypadat jinak než jak jste jí viděli při poslední návštěvě. Anesteziolog tam bude mít kompletní vybavení, budou tam 2 sestry a 2 doktoři. Lehátko bude rovnou napolohované, do lehu a ... a syna tam budete muset položit. Moje představa byla, že budu mít dceru v náručí a s maskou to zvládneme společně. To bohužel nešlo, takže slzy a...... a ty oči neštastný, to si budu dlouho pamatovat. Opravdu se připravte na to, že to není příjemný zážitek. Pokud tohle psychicky nedáváte, tak ať s ním jde do ordinace raději manžel. Já jsem dělala hrdinku, ale jakmile zavřela oči, tak jsem se rozbrečela. Na jednu stranu je fajn, že vám umožní doprovod a vůbec to být s ním až do úplného uspání, ale na druhou stranu..... pohled to hezký není!!! Já vás nechci nějak děsit, to vůbec ne, jde spíš o naše pocity, pocity mámy.

Co u nás ještě fungovalo, tak byl příslib návštěvy dinoparku . Za tu statečnost a ať je to se slzama nebo bez nich. Dceři byly, jak jsem psala v době zákroku 3 roky, takže když se pak v autě po cestě domů začla ujišťovat, zda to dobrodrůžo platí, měli jsme už nachystané prospekty a obrázky dinosaurů a .... a bylo zase veselo a usměvavo :-). Děti jsou úžasné bytosti, pro nás mámy je samozřejmě nejúžasnější zrovana to/ty naše. Obavy nás rodičů, jsou naprosto na místě, ale buďte statečná! Zítra večer už si budete společně prohlížet v zrcátku plombičky a budete na něj hrozně pyšní :-).

Opatrujte se, přejeme Vám jen to nej a ... a ráda si zítra či pozítří.......... přečtu, že je vše tak jak má být :-). Odvahu!!!

Olivia

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka