Přidat komentář

Já tu kroutím hlavou a plácám se do čela :///: :///: :///: . Moc pročítáš viď? Vykašli se na to, a dopřávej si, na co máš chuť. Já si v klidu dala i krvavej steak, nivu a těhotenství bez komplikací, děti mám zdravý! Dokonce jsem si dopřála i pivko :///: . Samozřejmě, když tyhle potraviny nebudeš jíst každý den, tak se nic nestane. Miminku to neublíží. Naopak mu ublíží tvůj stres. Takže se nad tím zamysli, hoď tyhle děsy za hlavu a užívej si těhotenství. Hrozně rychle to uteče a pak třeba budeš litovat, že sis ho právě neužila.
Takže k odpovědím na tvé otázky:
1) V práci v těhotenství jsem jedla jenom studené, nebo někde v občerstvení, výjimečně normálním teplý oběd. A to pro to, že jsem neměla prostě možnost si jídlo někde ohřát. Práci jsem měla na cestách. Takže mikrovnka k dispozici nikde. Max to rychlý občerstvení, bagety, nebo v hospodě teplý jídlo. A fakt jsem neřešila, jestli je vše omyté, jestli je maso dopečené. Upřímně Ani nemám ráda maso durch do sucha :-D :s: :s: :s: Má profese je průvodčí, vlakvedoucí.
2) Jedla jsem to úmyslně, takže nějakých nemocí jsem se neděsila :s:
3) Opary jsem mívala, takže toho jsem se nebála... Ani jsem nad tím prostě nikdy nepřemýšlela.
Mám za sebou 2 těhotenství a narodili se mi krásné zdravé holčičky. A to jsem si těhotenství prostě náramně užívala a dopřála jsem si opravdu vše, na co jsem měla chuť :-D :s:
Taky je důležitá ta psychika maminky, to miminko taky hodně cítí!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka