Přidat komentář

Ahoj, je mně líto, že si malou nemůžete užít a že jste už na dně. Osobně jsme nezažili, Matěj prudil výrazně jen několik měsíců, pak se celkem zklidnil, ale je to hodně citlivý kluk, takže někdy si užíváme i teď v 5 letech.
Nicméně bych poradila kineziologii, nám hodně pomáhá právě u nějakých těžko odhalitelných příčin nemocí, bolestí, trápení. Děti jsou hodně vnímavé a dokáží vycítit problémy v rodině bližší i vzdálenější, přetržení křehkého pouta s maminkou, sourozencem, apod. Byla jsem vždy racionálního smýšlení, ale děti a "starosti" kolem nich mě posunuly kousek dál.
Kamarádka má chlapečka a ten jim od cca 5měs v noci vůbec nespal, usínal běžně až nad ránem a nepomáhalo nic. Celé noci proplakal, i když ho nosili a střídali se u něj. Nakonec se dostali k příčině a to, že právě v těch 5měs prodělal těžkou bronchitidu. Bohužel jeho maminka byla v té době také dost nemocná a v noci se musel starat tatínek a chlapeček to prostě špatně nesl. Vybudoval si právě blok, že se dusil a maminka tam nebyla a měl to nějak propojené s tím spánkem.
A určitě bych ještě ač jistě nerada zvážila i to vyšetření na autismus, pokud už je to v takto nízkém věku možné.
Nelámejte nad ní hůl, určitě to nedělá jen proto, aby vás vytočila, má nějaké svoje trápení a na rodině je, abyste jej pomohli odstranit.
Moc držím palce. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka