Přidat komentář

In reply to by Elishka

Ahojky, tak toto presne delam, spat chodim max. v 20hod, ale i driv, samozrejme s detmi, muz uz spi jinde,koukame na pohadky, nebo cteme, nebo si jen povidame, tak na hodku a pak usneme.No a treba dnesni noc, po hodine a pul se vzbudim, tri hodiny jsem zas nespala,pak usnula asi kolem 3hod,aby me muz,ktery jde do prace ve 4hod probudil a pak zas uz neusnula.Takze ja vic jak 2hodiny v kuse nespim,vijímečně se probudim jen treba na pul hodky a pak zas usnu,ale tech hodin,ktere neprosim je vic, nez tech co spim, bohuzel.Cist bych rada cetla,ale uz i o tom jsem slysela ze to muze skodit spanku,ale knih mam v zasobe mraky.
Necukruju, piju jen vodu,max s citronem, vitaminy beru.
Orechy moc nejim, spis seminka, slunecnici,sezam, hodne lustenin.
Ven s detmi chodim ted i na6 hodin, tedy 2x denne treba na 2 a 4 hod. nekdy cele dopol, jak je slunko.
Deti kdyz je zazenu do postele pres den,tak klidne usnou,ale ja obvykle ne,jen kdyz mi uz opravdu huci v hlave,tak nejak odpadnu.
No a stim sexem ti nevim,ja ikdyz mi sex chybi, se nedokazu vzmuzit a proste i pres tu nepohodu se uvolnit a "jit na to".
Chodim kazdy den s detmi nekam, do skolky, co MC, do anglictiy, na cviceni, cvicit jsem taky zacala,ale bohuzel me vse boli, doktor mi zjistil horsi vysledky a tak se zjistuje, zda nemam artritidu, to je bohuzel mozna take vysledek nespani.
Ver mi,ze kdybych vedela, ze tak dlouho nebudu spat,tak s tim delam ,neco uz davno,ikdyz nevim co,ale rozhodne bych to nenechala dojit tak daleko, kdy uz se to podepisuje na mem zdravi.
Muz se mnou resp. s nami nechce nikam chodit, jen on sam si jde, my muzeme jen s nim pracovat nebo koukat na telku, nechce si s nama hrat ani hloupe karty,max.na nakupy jednou za mesic,takze kino a tak tezko.
tak tak

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka