Přidat komentář

Ahoj,naprosto tě chápu, u nás je to stejné. Měli jsme krizi s manželem po narození druhého dítěte (máme 2 děti 2,5r. a 4 měsíce). Já byla a stále jsem dost unavená z nedostatku kvalitního spánku,taky spím v noci přerušovaně a málo jako každá kojící matka. To způsobuje podráždění které neumožní si ty dny užívat naplno,to je normální.
Já jsem se snažila to všechno manželovi vysvětlit protože on mi vyčítal že mám spát když můžu ale to se lehko řekne.
Máš to těžké když není podpora rodiny,snad alespoň nějaké kamarádky dobré s dětmi či bez ? Určitě bys potřebovala pomoc tvého muže aby děti pohlídal,vzal ven a ty si můžeš odpočinout doma nebo někam jít, vyčištění hlavy pomůže hodně. Myslím že s příchodem jara se to zlepší, pobyt venku na sluníčku udělá snad dobře.
Najdi si něco co tě bude bavit s dětmi nebo bez nich na chvíli a určitě se nastartuješ tak že se i ten chlap vzpamatuje! Není to od něj fér že tě neumí podržet když to potřebuješ ale já to tak měla taky a vím že to nebylo proto,že by mě už neměl rád. Chlapi jsou prostě jiní a dost věci pro nás samozřejmých prostě nechápou, musí se jim to říct srozumitelně:-)
Hlavně nepřestaňte komunikovat a určitě bude líp, uvidíš!Držím palce, měj se hezky!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky