Přidat komentář

Ahoj, ja se uspesne uz nekolik let skrobu vyhybam,a to nemusi byt nutne napsane ani modifikovany. ale obecne, pokud je napsane skrob - nesmi mi to domu! a musim rict ze se mi to dari. Mam uz za tu dobu vyhlidle vyroby, kde ot neni (radeji kontroluji i tyto mnou ozkousene, pro pripad, ze by vyrobce naznal ze je vhodne skrob pridat. ale nastesti se tak zatim nestalo). Vim dokonce, ze vsude v Evrope je pouzivani techto sracek ZAKAZANE, jen pro nas trh se to cpe vsude. Napriklad vim, ze v jogurtech z Lidlu, ktere jsou podobne Olmackemu Florianu skor neni, naroudil prave od toho Olmackeho Florianu.....A shodou okonolosti jde o STEJNEHO vyrobce....takze je videt ze znacka Florian tahne.... obecne jsem hodne spokojena se zbozim v Lidlu. Koukni napriklad na klasicke Pribinaky, termixy....vsude tam je hnusnej skrob! Sranda jsou taky napriklad vyrobky Milo - jejich jogurty skrob obsahuji,ale napriklad Ovofit. Dulezize je si uvedomit, ze jogurotova kultura je husta sama o sobe, takze pokud se napriklad jogurty delaji spravne, pak maji byt i spravne huste!
Casto je i v sunce...doporucuji nejit pod 90% (min 85%) masa...pak je zbytek voda a nejake dalsi hovadiny, na skrob neni misto :)
Rovnez kecupy - osvedčilo se mi kupovat ty drazsi (Heinz, Hellmans), ty jsou taky v pohode. A nejake salaty (vlasaky), tavenaky....brrrrrrr....fuuuuj!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka