Přidat komentář

Ahoj holky, :a:

jsem táááááááááák strašně línáááááááááááááá! Manžel se synem odjeli. Dodělala jsem si oběd, naládovala myčku a vůbec nic se mi nechce. :n: A to jsem si říkala, že když tu nemám vrchního drobiče a "pomocníka" v jednom, že bych tu uklidila, aby mne to tu neštvalo.

A pak bych KONEČNĚ DOBALILA STOPROCENTNĚ TAŠKU do porodky. Chybí mi tam věci jako foťák, nb, tel s nabíječkou, čapnout nachystanou etujku z koupelny (ale to vše furt používám a zároveň mi trhá nervy, že to nemám nachystané v tašce) a vůbec udělat druhou tašku pro prcka - plenky, oblečení s sebou, kosmetika, teploměr do vody.

Asi se natáhnu k nějakému filmu. Hlavně, že to nebude pohádka, ty už mi začínají lézt krkem všechny. ://: Určitě usnu. Doufám, že až se probudím, nebudu už taková lemra líná a něco udělám.

PS: V bytě máme 36 stupňů. A to jsem si tu udělala průvan alespoň, ať se mění vzduch. Asi bude rozumější jít ven, snad tam bude lépe.

PS2: Docela by mne zajímalo kolika z nás se prckové narodí před termínem, kolika přesně na termín a kolik nás bude přenášet.

:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka