Přidat komentář

Ahoj, já rodila v Motel v 09 a špatná zkušenost. Byla jsem prvorodička a netušila, co mě vlastně čeká a co bych vůbec měla očekávat a požadovat. Vybavení v pohodě, ale celý ten proces vč. odd. šestinedělí pro mě tedy ošklivá zkušenost.
Druhé v 11 jsem si naplánovala do Hořovic, tam to bylo bez registrace. Ale pro sichr, právě kvůli případným průšvihům v těhu nebo proto kdyby bylo v Hořovicích plné šestinedělí, jsem si udělala registraci do Podolí.
Nakonec to právě kvůli plnému šestinedělí v Hořovicích vyšlo na Podolí. Nemohu moc posuzovat předporodní služby, protože jsem tam na KTG nedocházela, porodnici jako takovou taky moc ne, protože jsem porodila za 20min po příjezdu, takže nebyla ani karta a nic, ale těch 20min bylo super a ty 2hod taky. Měla jsem porodní plán, kde jsme tedy začali od neprovádět nástřih, ale vše mně splnili a ani se nepozastavili nad tím, že nechci dítě měřit, vážit a mýt. Plně jsem si užila miminka od první chvíle. Šestinedělí taky v pohodě, na pokoji jsme byli 3 a přes chodbu jsme měli WC a kus dále WC a sprchy. Žádný luxus to nebyl, ale bylo to příjemné, nikdo mně neobtěžoval, sestřičky byly hodné, u pokoje jsme měli obrovskou terasu s výhledem na Vltavu a protože bylo krásně, tak jsem byla jako v lázních. Určitě mé vzpomínky okrášluje i to, že jsem neměla ani já ani mimouš žádné problémy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka