Přidat komentář

asi by vyhral Cameleon - chapu, ze kdyz jsi ho mela, tak trochu premyslis o obmene, ale asi je to nejkompromisnejsi varianta :-)

bee jsme meli - je super, milovala jsem ho, uuuzasny, lehky, neskutecne snadno ovladatelny, vychytany, kvalitni - proste bgb :h: , ale jako hlavní a jediny kocarek bych ho nechtela - preci jen jsou ty kolecka male a nezvladnou sebelehci teren :O a z toho jsem byla na vetvi - ze jsem musela premyslet, kam pujdeme, zda to s bee dame :? takze kvuli tomu jedinemu, bych do nej, jakozto jedineho kocaru nesla..jinak meli jsme ho i stou vloznou taskou - Cocoonem a dobre - pro mimi fakt pohodlne, je tam prcek utemovany, vteploucku - super, nemela jsem vytky..

kamaradka ma ted stokke crusi - krasny, designove super, vychytavky taky sve ma, ale co se tyce kvality :00: vazne propadak - po 4tydnech jezdeni zacal vrzat (kupovali novy v malviku), na reklamaci jim rekli, ze je to normalni :? - upozornuji, ze vrze i pri jeti na rovnem chodniku - proste jen samotnym pohybem, pri jakymkoliv zabrani za madlo kocaru - no hroznyyy!!plastovej ksunt!!korbicka se jim po 3tydnech rozbila - nesla stahovat strecha, takze reklamace, cekali na novou 6tydnu!!!maly uz malem z korby vyrostl, nez jim daly novou a musel jezdit v mesici ve sportaku :00: a prijde mi na to, co ma u "umi" nesmyslne predrazeny teda, to bych ty penize radsi dala do Cameleona, ktery je neskutecny drzak a vydzi hodne..

a Icandy neznam - tedy znam, ale nemam zkusenosti a nikoho kdo ho ma - jen vim, ze designove tez pekny, ale nevim, jak kvalitou?? takze za mne bee - jo, pokud opravdu vuuubec neresis teren (tim ani snih, atd), stokke rozhodne neeee :n: a i candy bych zkusila najit nejake recenze, zkusila v krame, atd..ale to fakt neporadim - takze za mne cameleon :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka