Ptala jsi se proč ne celozrnné pečivo, tak jsem ti sem šoupla odpověď odborníka :) Toto sice vím, že děti by do desíti let neměly moc baštit celozrnné pečivo, ale taky občas malému dám celozrnný rohlík. Jinak si pečivo doma peču v domácí pekárně. Používám špaldovou, pohankovou a nebo kukuřičnou mouku a můžem se toho "užrat" jak je to dobré a taky zdravé ;) :dance: Kukuřičný chleba se slunečnicovými semínky a bramborovo špaldový je u nás nejoblíbenější :).
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
Ptala jsi se proč ne celozrnné pečivo, tak jsem ti sem šoupla odpověď odborníka :)
Toto sice vím, že děti by do desíti let neměly moc baštit celozrnné pečivo, ale taky občas malému dám celozrnný rohlík.
Jinak si pečivo doma peču v domácí pekárně. Používám špaldovou, pohankovou a nebo kukuřičnou mouku a můžem se toho "užrat" jak je to dobré a taky zdravé ;) :dance: Kukuřičný chleba se slunečnicovými semínky a bramborovo špaldový je u nás nejoblíbenější :).