Přidat komentář

ahojky, jéjej máš docela malý pupík, já mám teda větší a začíná mi až pod prsy, a to jsem snad do 28tt neměla nic, pak to najednou vyrostlo. Já si byla včera pro termínek porodu, tím že jdu cs, takže to vyšlo ještě do listopadu, jinak bych měla termín 10.12.
takže mi zbývá posledních 20 dnů, zatím doma nachystané jen věci na oblečení, plíny a povlečení, tím, že to mám vyprané a ve skříni.
Jinak postýlka, přebalovačka, a ostatní věci, zatím nic, mám to vše v jednom pokoji a nějak to pořád neřeším,že bych to měla dát už do ložnice atak.
Taška do porodky taky nesbalená, dneska jsem si byla koupit porodnické kalhotky a ani ty na mě nebyly, chtěla jsem XL, ať mě pak netlačí na jizvě, a všude byly jen do L. Takže snad příští týden na ně někde natrefím. Je to můj 4cs, ale můžu říct, že se začínám obávat, jak to pak vše bude, a to jsem takhle vůbec nehysterčila, když jsem šla na druhý a třetí, tak nevím jestli to náhodou není věkem, nebo tím, že teď porodím na konci listopadu, než se dostanu domů bude prosinec, protože holky jsem rodila na jaře, takže jsem pak hezky začala nosit mikiny a bylo, teď se budu muset i více navlíkat, tak nevím jak to půjdu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka