Přidat komentář

In reply to by lucininenka

No však jasné... teď by to určitě nešlo.. už asi tři měsíce mám "krámy" asi jeden dva dny a skoro to skoro žádný :00: takže teď vím jistě, že by to nešlo, hlavně bych to asi ani nezvládla... jen doufám, že to léčení fakt nebude na moc dlouho... ale musím se sebrat a dát se dohromady. Až pak zase otěhotnět, to vím. Jen mi ta po*raná žláza prostě pokazila moje plány. Teď minulej pátek jsem byla za svou kamarádkou v porodnici a hrozně se těšila, až tam zase budu já :s: tak si hold budu muset počkat no :(
Uvidím, co mi řekne ta primářka. Jo, ale i přes to, že mám tak šílenej pulz tak mám pořád tlak kolem 90/50 takže taky nic moc, sice né vysokej ale sakramentsky nízkej... proto ty věčný motáky a malátnost.
K tomu obvoďákovi... když se koukal na moje výsledky krevních testů, tak říkal, že se mu ta žláza zdá být zvýšená, ale jen maličko, že by mě ani k odbornici neposílal ani neléčil... a když jsem pak ty samý výsledky řekla primářce endokrinologie, tak se zhrozila, že je to šílený... že je div, že ještě funguju. Takže s panem obvoďákem toto už řešit radši nebudu :one: Až budu mít rýmu nebo bacilka, tak tam zajdu :s: :s: :s:
Díky za koment

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka