Přidat komentář

Tak já jsem přibrala 21kg a 16kg jsem nechala v porodnici zůstalo mi teda 5kg a protože nejsem žádný sportovec tak je mám doteď je teda fakt, že jím i dost sladké a sním na co příjdu :-) tak to zas není tak strašné myslím.
Co se týče kojení kojila jsem jen 14 dní takže s tím ti moc neporadím nicméně v těhotenství se mi prsa zvětšily z B na C a to mi zůstalo celé tři roky.
Teď jsem podruhé těhotná 21týden prsa se zvětšují a nahoře mám 7kg takže si myslím, že to asi bude s tou váhou podobné, protože předtím to šlo nahoru hodně až před koncem byla jsem strašně nateklá.
Nastřižená jsem byla 7stehů nevím co je málo a co hodně a a bolelo to tak ten první týden. Jeden steh mi prasknul nijak se to neřešilo bylo mi řečeno že se to zatáhne. Doteď tam mám v polovině šití takový důlek ukrutně to tenkrát štípalo měla jsem i teplotu dostala jsem něco proti bolesti a led mezi nohy to bych teď nedala ale v té situaci to byl balzám na duši a já pak spala jak mimino jak se mi ulevilo. Pak během šestinedělí ty stehy postupně vypadly při sprchování. Nicméně co mě tedy trápilo dalšího půl roku jsou poporodní hemeroidy to jsem byla úplně zoufalá už jsem nevěděla co s tím no ale po půl roce jsem se dočkala a byl klid :-) ty bolesti co jsem ale měla bych nikomu nepřála a to jsem měla podotýkám celkem pohodový porod. Ale i tak to za to stálo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka