Přidat komentář

ahoj, určitě čas vše zahojí, jsem po stejné zkušenosti jako ty, až na pár drobností!! V roce 2002 jsme čekali začátkem října chlapečka, a začátkem září se mi stalo stejné co tobě, s tím,že já se ráno probudila, šílené křeče, kaluž krve podemnou, zvracela jsem, volali jsme rychlou, která mě okamžitě převezla do nemocnice, tam na monitoru bez ozev, okamžitý cs, malý se narodil bez srdeční akce,ale ještě ho lékaři oživili, nevím jestli to stálo za to, třetí den umřel a já pociťovala všecku nenávist a zlobu na všechny těhule a maminky s kočárkama, taky nám říkali, že po císaři nesmím rok otěhotnět, ale byla jsem tak psychicky zdeptaná,že jsme se s manželem snažili hnedka po 3 měsících znovu, byl to náš první syn!!!
Bohužel jsem ale s tou psychikou stejně neotěhotněla až po roce a půl, to jsem krásně donosila holčičku, po čtyřech letech k ní přibyla další panenka a nyní za další čtyři roky v prosinci čekáme vytouženého chlapečka, abrupce se už neukázala, ale každé těhotenství se víc a víc hlídám a přeju si ať už jsem na zdárném konci a nic zlého se nestane.
Samozřejmě, že na Adámka myslíme každou chvíli nejde zapomenout že byl u mě 8měsíců v bříšku a pak bezedné 3 noci, kdy jsme se na něj chodili dívat!! a hladit v inkubátoru.
Samozřejmě,že jsem si i zvolila porody cs, protože jsem měla strach ,že by se mohlo opakovat něco jako že bude nějaký problém u přirozeného porodu, takže všechny mé děti šly cs, nyní to bude 4 a poslední!!
Tobě přeju aby si měla hodně sil na to, abys brzy otěhotněla, já mám skvělého dr. a říkal, že stačí půl roku po cs a můžem se snažit

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka