Přidat komentář

In reply to by Majae

Maru, baví. Jen mě někdy štvou ty nárazovky, že jsem Petíka viděla jen chvíli a pak zase do jedné v noci pracovala, a takto celý týden. Ale ted mám zase volněji a další třesk se chystá na září a říjen, tak jsem na to zvědavá. Ale kdyby se objevilo něco v Hořicích, abych nemusela dojíždět, tak to snad i vezmu vzhledem k tomu, že budeme chodit do té školky. Uvidíme, jak se to vyvine :).
Bezva, že máš možnost učit. To je úžasný, protože budeš v pracovním prostředí, vypneš na chvíli hlavu od kluků a ráda se k nim budeš vracet. Třeba bude trvat než si na nový režim a zapojení mozku zvyknete, ale pak to půjde hladce a nebudeš chtít skončit :). Co budeš učit a jak staré děti?
Jojo, v tom baráku jsou psy a kočky, takže se to pěkně roztahalo a rozmnožilo.
Myslím, že to nejhorší máte za sebou. Ondra už bude chodit a to už si spolu kluci lépe vyhrají a ty hodíš nohy nahoru a budeš pít kafíčko :).
A ty brusle určitě zkus využít. Třeba si naplánovat hodinu v týdnu dopředu s hlídáním, protože takhle se najde vždycky NĚCO, co ti v to zabrání :). Já teď běhám 4x týdně, ale Petík už je velký, takže s ním se to plánuje lépe. Stačí se domluvit s manželem, on se mu tu hodinu věnuje, pak nastoupím já a zase on si jde něco zařídit a tak...
No na dovču se chystáme. Láká nás Kalábrie, jižní Itálie. Ale manžel mění plány ze dne na den, takže kdoví, kde nakonec skončíme. Tento víkend chceme pro příbuzné děti (asi 6) udělat takový mini tábor v lese, s indiánskou tematikou, tak jsem na to zvědavá :). Snad se nám podaří i nějaký prodloužený víkend třeba v Českém ráji nebo jinde v Čechách, uvidíme. Nechávám to otevřený, jinak bych se z toho picla jak to Petr vždycky změní :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka