Přidat komentář

In reply to by Slunko

Je, tak to vám moc přeju, ať už jste zpátky ve svým ;) Že vám vyšla školka :one: U nás to problém letos (i loni) vůbec nebyl - protože otevřeli (loni) jednu třídu navíc. Letos dokonce brali nejmladšího prcka starého tak, že v září mu bude teprve 2 a 4 měsíce. Ale třeba bráchovi v Jihlavě nevzali holčičku, které byly před třemi dny tři roky! Ti povím, že to teda jednoduché nemáte - Petíkovi trvalo, než se s tím popral a manža... achjo. Tak snad se to všechno vylepší, až budete pěkně doma ve svém hnízdečku. A jak se Tobě daří v práci? Baví? Já mám pocit, že jsem furt v jednom kole (v březnu jsem si k narozkám koupila brusle a byla jsem na nich jednou, nějak to nejsem schopná časově dát), ale až budu v práci, to teprve asi nastane chaos :00: (Před pár dny jsem kývla na výpomoc tady na základce - budu tam chodit 3x týdně na 3 hodiny, babička s dědou pohlídají, tak jsem na to taky zvědavá...)
No, prosím Tě, s těmi blechami - babička má pejska nebo jak se tam dostali? Chudák pokousaný Petík... Jsou to fakt rozumbradi, perly z nich padají, je s nimi sranda. I když Kubík je teda pěkný paličák (no, vidím se v něm jistojistě :s: a k tomu je beran!) a mrzí mě, že Ondráškovi nic plechýho neudělá, musím je furt sledovat. Na druhou stranu Ondík už začíná pištět sotva se k němu Kubík přiblíží, takže ne vždy je moje okřikování oprávněný. Ale znáš to - "Cos mu udělal?" - "Nic." A teď kde je pravda :s:
Na svatební cestu určitě nikam nepojedeme. Necháme si to až na příští rok - spíš teda nějakou dovolenou než svatební cestu :///: Ondráškovi je sice rok, ale bylo by to s ním dost těžký. Nechodí, ale v kočárku nějak extra dlouho taky nevydrží, někdy mi přijde, že se mu nelíbí nic - ani nosit, ani lézt, ani ležet, ani hrát si. Jo, vlastně jedno je nejoblíbenější činnost na světě - JÍDLO :s: Takže když ho nic nebaví, šup mu kousek rohlíku a je spokojený.
Co vy? Pojedete někam na dovolenou?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka