Přidat komentář

In reply to by Bystřinka

Tak já už nežehlím vůbec nic, to leda, že to nestihnu dlouho poskládat a pak už to vypadá jak z tlamy krávy.
Jinak my jsem 4 a nejde ani o to, jak daleko cestujeme, ale na jak dlouho. Navíc obvykle jezdíme na dovolenou bez jídla, tam kde si můžeme vařit sami. Letos třeba jedeme na Korsiku na kola a pod stan (klukům je 4 a 1,5).
Takže balím v podstatě celou domácnost - kromě oblečení a drogerie, hlavně jídlo, kuchyňské potřeby (pytlíky, gumičky, svíčky, zapalovač, pánev a hrnec pro jistotu, kdyby na ubytování byly špatné, struhadlo, prkýnko a takové ty věci, které bývají dost jeté), cestovní postýlku, hračky dětem, lékárničku, kočárek a když jedeme na lyže nebo kola, tak ještě milión věcí kolem (helmy, spec. boty na kola, apod.).
Jo a taky nesmí chybět nikdy čelovka :one:
Máme VW Sharan a letos kupujeme rakev na střechu, protože do auta už bychom se nevlezli se stanem, matracemi, vařičem, ... Až bude Sharan dosluhovat, tak mám v plánu Transporter, abychom v něm mohli i spát.
My ale jezdíme na dovolenou i 4x ročně, využíváme, že jsou děti ještě malé a moc to nestojí, v podstatě jen ubytování, protože si vaříme sami, někdy nás někdo pozve, někdy bereme last minute ubytování. Až budu zase trvale v práci, tak už to tak snadné nebude.
Takže u nás tak no :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka