Přidat komentář

Týjo, člověk tu tejden není a přijde o takovou velediskuzi! :s:
1. Prvního jsme neplánovali, vznikl při velkém usmiřování a následně nám ukázal, že my dva spolu máme být a ne se hádat o kravinách. Druhý jsme chtěli později...třeba po 5ti a víc letech...no, jsou o 3 roky, nechtěli jsme "dva jedináčky" a chci, aby oba odmalička věděli, že jsou sourozenci. Toho jedináčka si možná dopřejem později, když se budeme mít dobře..
2. Nakupuju všude. Díky dvěma klukům se nemusím bát koupit staršímu "lepší", buď to přežije, nebo to bude mít druhej na zahradu... Každopádně, holky, že se taky budou řešit Dijóry, to jste mě pobavily :s: :s: :s: Celkově značky neřeším, jen jediné bych si přála - aby na MMB šel nastavit filtr "Vybrat vše krom Next" :s: na kluky toho tam sice moc není, ale o to hůř, kdejakej hadr tam next-fanynky nacpou, jen kvůli cedulce uvnitř - co na tom, že z venku je to hrůůůůza :s:

3. Dělohaaaa, Tywe, Tobě je vo deset víc než jsem myslela?????!!!!!!!! Se na ty fejzbůky budu muset podívat důkladně, kudla, Ty jseš zachovalá baba a klameš tělem, kůůůůůůrňa!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka