Přidat komentář

In reply to by petulinkasarinka

Děkuju, snažím se být aspoň zpoloviny tak skvělá jako jsou jsou skvělí ti rarášci.

Vařím každý den (i když pravda, tak třikrát do měsíce se najíme někde venku, když jsem na nějakém rodinném výletě), někdy i dvě jídla, protože manžel česká jídla nejí :00: Vývar vařím dvakrát do týdne obrovský kotel( většinou přes noc- napustím kotel vodou, hodím tam kosti, maso a zeleninu a nechám to do rána probublávat), část používám jako polívku- jen přidám nějakou zavářku, těstoviny, kuskus..., z části dělám omáčky. Jinak naše děti jedí všechno, hlavně když je toho hodně :s:
Milujou pečený ryby- nejvíc makrely- je v nich málo kostí a jdou dobře vyndat- jen se solí, máslem a citronem, toho by se ujedly :s: Dneska dělám pro manžela rajskou omáčku z rajčat, slepičí maso( on ho rád), s rejží, fazolema a smaženýma plantainama, a zapečený těstoviny se slaninou, brokolicí a sýrem. Děti dostanou na vybranou, jestli budou jíst se mnou těstoviny nebo s taťkou rajsou. :) Péct dneska nebudu, protože je tu ještě dort ze včerejška. Pekla jsem dcerce k pátým narozeninám na její přání jahodovej a moc se povedl :hu:

Já mám takový citlivky snad všechny tři starší děti, ale každý jinak. Tu nejstaší rozpláče bezpráví :) A nemusí se týkat jí. Třeba příjdu do školy a ona tam pláče, že paní učitelka křičela na nějakou spolužačku za něco, co neudělala. A včera plakala, když udělala sestřičce přání k narozeninám a malej jí to roztrahal. To jsem ale málem brečela taky, jak mi jí bylo líto. Mladší je takový strašně náladová, dokáže se chechtat, brečet a zas se řehtat během minuty. Zaručeně jí rozbrečí věta- "Běž si uklidit pokoj." :s: A malýho rozbrečí, když někdo odejde z domu, aniž by se s ním důkladně rozloučil- a to třeba i kontrolor spotřeby vody. :s: Vždycky se pak zhroutí u dveří a strašně pláče. No prostě každej je jinej, a je úžasný vidět vyvíjení se těch osobností od malička. Jen si to všechno budu muset psát, protože to strašně rychle utíká a za chvíli z nich budou puberťáci...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka