Přidat komentář

Ahoj holky, je to neuvěřitelné dne 2.7.2013 se nám narodila druhá dcera Eliška měla 3600 gramů a 50 cm.
Přes den 1.7. jsem měla jako menstruační bolesti cca po 10 minutách. Večer jsme jeli s manželem raději do nemocnice tam byl závěr takový že se nic neděje že to vypadá jen na poslíčky. Domů jsme přijeli cca kolem 23 hod. a já už nemohla spát bolesti stále pokračovaly. Kolem 2 hod. jsem se naložila do vany a bolesti byly po 5 min. a nejhorší bylo že to byly bolesti křížové :00:
Ve 3 hod. ráno mě manžel našel ve vaně a že se jede do porodnice.
Tam si mě nakonec nechali, že pro prst volně. Na pokoj jsem se dostala kolem 6 hod. ráno a to jsem už za sebou měla kapačku a také mi přeměřovali Elišku podle ultrazvuku (hrozil mi císař kvůli váze miminka jeden už jsem měla před dvěma lety.) Odhad je 3600 gramů takže se bude rodit spontánně na jednu stranu jsem z toho měla radost a na druhou jsem se bála co mě čeká.
Po 8 hod. jsem volala manžela že už se to chystá, že Elince vypustili rybník (praskli mi plodovku. Manžel sehnal hlídání pro starší dcerku a přijel těsně před 9 hod. pak už šlo vše velmi rychle a v 10:10 byla naše láska na světě. Eliško moc tě milujeme :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka