tak čerstvé je čerstvé,ale kdo by dělal 1 lžíci. doporučuje se 24 hodin v lednici dělaný a max 48 skleničkový.nejde ani tak o to,jak dlouho to vydrží jako takový,ale že se můžou buď množit bakterie,nebo co se týká zeleninky,tak se obsah vitamínů radikálně snižuje už tim vařenim,natož pak skladovánim,to ti tam nezbyde skoro nic. taky začínám a malej naštěstí hned zblajzne půl malý skleničky
tak čerstvé je čerstvé,ale kdo by dělal 1 lžíci. doporučuje se 24 hodin v lednici dělaný a max 48 skleničkový.nejde ani tak o to,jak dlouho to vydrží jako takový,ale že se můžou buď množit bakterie,nebo co se týká zeleninky,tak se obsah vitamínů radikálně snižuje už tim vařenim,natož pak skladovánim,to ti tam nezbyde skoro nic. taky začínám a malej naštěstí hned zblajzne půl malý skleničky