Přidat komentář

In reply to by genevie

Jee, Ty jsi hodná :k: Tvoje rodinka je k zulíbání :kiss: Jak jste na tom zdravotně? Už jste všichni v pořádku? Klobouk dolů, jak jsi je musela všechny zvládnout - no, ono nakonec ženský nic jinýho nezbyde :)
Velesvatbu nechceme. Původně to mělo být 25 lidí, nakonec skoro ke čtyřiceti se všemi tetami a strejdy (rozhodli jsme se tak poté, co umřel mamčin brácha... a teď další strejda - jen doufám, že příště už do kostela půjdeme až na svatbu). O svatbě ani strach o děcka nemám, však se jich někdo ujme, když nebudeme moct my (obě mamky jsou skvělé a i ostatní), spíš teď to zařizování je trochu složitější s dětmi a člověk nemá moc čas různě po netu hledat inspiraci pro kytku atd. Ale jak říkám, zlatulinká mamulinka bydlící 15 minut od nás a jsoucí v důchodu - K NEZAPLACENÍ!! :///:
O těch rehabilitacích jsi mi psala, jsem ráda, pro mě je to povzbuzení. Ale to Ti asi nemusím vykládat. Je to stejně zázrak, co takové cvičení dokáže.
A s těma očima - máš recht. Pánské osazenstvo je kompoletně hnědooké, jen já sama modrooká :) Eliška je ale podobná na Tebe, ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka