Přidat komentář

Ja si nemyslim, že neznačkove plíny jsou nejak extra levné, i ty z DM nebo Tesco vychází kolem 4,8 - 5 kč na kus (mame vel. 4), pokud nekupuji v akci nebo se slevovýma kuponama. Samozřejme na menší velikost kus vychází levneji.
Taky používame Pampers, ale kupuji zásadne v akci kdy me kus nevyjde dráž než 4 kč, takže nejsem schopna říct, kolik nas to vyjde na mesic, když je dobrá akce nakoupíme megazasoby a máme to třeba na 3 měsíce. Ale odhadem to myslim bylo kolem 1000 kč mesične když jsem ješte plínkovala obe deti (ted už jen mladší). JInak ano, snažím se kupovat v akci i ostatní výrobky, takže cena rozhoduje, ale ne na ukor kvality.
Co se týče dotazu "vařit a obrat deti o čas nebo kupovat a věnovat se jim" - nemyslim, že vaření je obírání deti o čas. Hlavní vaření a pečení dělam, když deti spí, starší syn mi už u vaření rád pomáha, takže se tím i baví a děti taky musí pochopit v určitem věku, že se jidlo doma neobjevuje náhodou po otevření lednice, ale potřeba jej taky připravit.
JInak jsem vařila, skleničky jsem koupila opravdu párkrat když jsme s příkrmem pouze začínali, po týdnu už jsem jen vařila, jidlo jsem si připravovala do kelimku předem do mrazaku a vybírala následne kombinace, jake se mi hodili.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka