Přidat komentář

Taky bych potřebovala radu, protože naše malá 2 roky a 8 měsíců - byla ve směs zdravé dítě, od října dokonce chodila do soukromých jeslí a celou dobu byla v pohodě. Je fakt, že ji pak začal trápit jak začaly ty plískanice cca od půlky listopadu kašel, ale jen večer když lehla a ráno byla zahleněná. No 5. prosince jsme byli na očkování 2. priorixu /Dr. říkala, že ten kašel když je jen při uléhání nevadí, protože 2. priorix už se snáší lépe než první/
Jenže od té doby je malá furt na hromadě. Do Vánoc byla na ATB, po Silvestru zase další ATB, pak viroza s tím, že má na mandlích furt toho streptokoka a pokud příští týden bude zase nález pozitivní při stěrech mandlí tak budeme muset s ní jezdit do nemocnice 2x denně na ATB injekčně aby už se jí ta střevní mikroflora nerozesračkovala úplně. Nechápu proč jí teda ty ATB nezabírají, má je poprvé! No když jsem ji čekala tak jsem ATB brala teda jen jednou na zánět močáku, byla jsem už v 6. měsíci. Tak snad to na to nemělo takový vliv... :?
Jsem skeptik co se týká homeopatik - né že bych nevěřila účinkům bylinek - sama jsem jí toho kašle zbavila černou ředkví, ale nevím jestli můžu věřit že to není jen cukr.
Jsem v situaci, že po homeo nejspíš sáhnu, ale nevím jaké? Podle mě pro nás nemá význam to při začleňování do kolektivu, protože tam byla 2 měsíce a v pohodě, podle mě ji zdraví podlomilo to očkování 2.priorixem, protože měla u toho ten večerní kašel a to asi vadilo.... :n: Dělala jsem jí hlívu ústřičnou, ale zatím nezkusila nic z těch homeo, ráda bych, jestli mi tu někdo poradí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky