Přidat komentář

Ahojky, přeji ti aby se zadařilo co nejdřív ;) My se snažili o 1. dítě 4 měsíce, pak jsem se na to vyprdla, užila si oslavu mého taťky 60tin, pěkně jsem se ožrala jak doga (nic hezkého) a 3 dny na to jsem zjistila, že jsem v tom :)
2. jsem chtěla stihnout tak, abych stihla přejít z rodičáku na mateřskou a protože jsem tušila, že to zase nebude napoprvé, tak jsme začali dřív (ještěže tak, přítel si to chtěl rozmyslet kvůli penězům atd., vysvětlovala jsem mu marně, že už v životě nenašetříme nic NAVÍC - školka, kroužky atd.) No a povedlo se překvapivě hned 1. den ač jsem myslela, že ovulaci budu mít až asi 10 dní poté - tak jsem si to tajně spočítala na netu na těhu kalkulačce :) ale abych nebyla podezřelá, tak jsem se začala snažit dřív :s:
Jak jsem poznala, že 1. den? U dcery mi nic nebylo celé těhu a se synem (kdybych to nezažila neuvěřím), mě hned v tu noc vzbudil pocit na blití, druhý den pachuť v puse jak když olizuji železo. Prostě jsem to věděla dřív než mi to ukázal test. A na netu jsem si pak spočítala dle data početí, datum porodu a to stejné datum mi vypočítal gynekolog (samo on nevěděl, kdy jsme sexovali), takže jsem neměla 2 termíny jak většinou bývaj (dle MS a dle UZ).
Fakt to přichází v ty nečekané chvíle. Vím, že to zní vytahovačně, ale chci tim říct, že napodruhé jsem to nečekala tak rychle, ani mě to nenapadlo a možná díky tomu to klaplo.
Neuděláš s tím nic, nemilujte se jen v období předpokládané ovulky (já jí zjevně měla jindy než jsem myslela)
Věřím, že se vám již brzy zadaří, držím pěsti :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka