Přidat komentář

In reply to by Kirsche

ahojky zlatíčko u mě je to složitější snažilkování..dopředu se omlouvám za delší počteníčko...
v roce 2009 mi zjistili nádor v děloze a rakovinu dělohy. po vyndání nádoru jsem pak podstupovala ozařování, říkali, že dalších 5 let bude kritických,ale že na zahojení je dobré přijít do jiného stavu. takže se snažíme od listopadu 2009 už několikrát mi chtěli vyndat dělohu,ale pořád odmítám..
mám endometriozu,astma, epilepsii, céliakii,takže se to na snažení vše podepisuje :-( teď čekám na výsledky z biopsie žaludku co mi řeknou a co se bude dít dál, už jsem byla fakt na dně, když nevycházeli IUI ani ICSI (jezdili jsme do Prahy do Pronatalu), ale pak už jsme neměli penízky na další pokusy, jelikož veeeelká suma peněz padla na svatbu, kterou jsme měli 16.7.11 tak mi holky co jsem na womenzone říkali,že mimi čeká na společné příjmení atd,tak pak zase nic. a už jsem fakt bláznila,tak jsme si pořídili králíčka a to se manžel bojí zvířat :-D Letos jsme chtěli dát žádost o adopci,ale měli jsme problém s tatínkem, který 2 měsíce bojoval v nemocnici o život. No teď už je snad vše zlé za námi ťuk ťuk ťuk. tak uvidíme co nám tento rok nadělí. Dnes se vrhneme na snažilkování,tak snad.....to vyjde :€O:
jojo koukat na testíku na / je strašné,ale já jsem testovací maniak po těch 3 potratech když byly // tak jsem testovala každý den, jestli zase neslábne....
no vždy si teď říkám počkám do ms,ale jak se znám tak budu testovat před ní jsem prostě magor :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka