Přidat komentář

ahoj, nějak se to neřešilo, těhotenství bylo standardní, sama jsem chtěla rodit přirozeně a můj dr. je pro přirozený porody, takže o císaři jsme dlouho nemluvili...pak jen utrousil, že nevidí problém v tom, abych rodila normálně :s:
jo, obavy jsem měla, ke konci těhu obrovský, babičky do mě ryly,že mi císaře zajistí a že jsem hloupá, že by stačilo si říct a mohla bych jít na bezbolestnýho císaře. ani jedna z nich císařem nerodila...
no, můj dr je takový optimista a jak jsem psala je pro přirozené porody, fakt nic moc nehrotil, na konteroly jsem chodila normálně. když jsem přenášela a on někam odjžděl, tak mě musel poslat už do poradny do porodnice s tím, že mi nejspíš doporučí vyvolání (nechal mě přenášet týden, kdyby nejel pryč, prý by si troufl i 10 dní) no, nebylo třeba, frčela jsem rovnou do porodnice, tam akorát přeměřili miminko (hrnanicí pro ně bylo 3,5kg, mmch mimčo přeměřil primář pohmatem na břicho bo selhala technika), pro jsitotu připravili sál a mě odebrali krev, kdyby se na sál muselo. slíbili mi, že mě nebudou moc trápit a šlo se rodit ;)

tak ať ti to dopadne, jak potřebuješ ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka