Přidat komentář

In reply to by Michaela

Bohužel jsou teď ty naše Květinky v tom nejhorším věku, kdy je všechno zajímá a všude musí být a je fakt těžké je uhlídat. Člověk se sotva otočí a už se něco stane. Hlavně, že to u vás dopadlo dobře a Pavlínka je v pořádku.
Ten patrový barák je na tohle fakt hodně nebezpečný, sama jsem se o tom teď přesvědčila :-(. Manžel sice přidělal na dveře nahoře pojistný zámek, ale bohužel to není dostatečně vysoko, aby na to nedosáhl Tomášek s pomocí židličky. Ještě musíme vymyslet nějaké další jištění.
S těmi výlety si nic nedělej, my jsme od toho srazu koncem října taky nikde nebyli. Jenom zítra pojedu s Honzíkem na výlet s turisty od Sokola do Pardubic. Nejdřív zajedeme do Lázní Bohdaneč, projdeme tam Gočárův okruh a pak se přemístíme do Pardubic a v zámku navštívíme muzeum, kde má být výstava zbraní a hraček. Snad z toho něco Honzíka zaujme a nebude moc zlobit. Pěší trasa má být dlouhá jen 6 km plus něco v Pardubicích, tak snad by to měl Honzík na odrážedle-kole zvládnout bez problémů. Už se moc těší, až ráno pojede vlakem na výlet a hned si sbalil svačinku :-).
Já už se taky těším, že aspoň na den si odpočinu od hlídání Tomáška. Bohužel to vypadá, že přestal spát po obědě definitivně, což mě dost mrzí. Ale co se dá dělat, aspoň, že vydržel spinkat do 2,5 let. To Honzík byl s tímto odpoledním spánkem lepší, přestal spát až teď ve 4 letech a 3 měsících. Občas si ještě i teď chvíli odpočine, ale většinou už nespí. Ale Honzík je aspoň po obědě hodný, v klidu si hraje s legem nebo s autíčky, zato ale Tomášek u ničeho dlouho nevydrží a vyžaduje téměř pořád pozornost. Jediné, co ho chvilku zabaví, je lego, ale i tak to není žádná sláva.
Vánoce už jsou tu cobydup a snad si je užijete víc jako rodina pohromadě. My to teď taky nemáme úplně ideální, manžel bývá taky dost dlouho v práci, ale o víkendu se vždycky snaží co nejvíc věnovat hlavně Honzíkovi a nám. Tak se mějte pěkně, pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka