Přidat komentář

Alenko, ty pády u dětí jsou fakt hrůza, taky se děsím aby se naší Pavlínce něco nestalo, ona chce pořád řádit na naší posteli, jenže máme ji pod oknem ale máme široký parapet a ten je vykachličkovaný tak mám hrůzu, že si o to narazí hlavu. Tak jsem tomu přizpůsobila stlaní, přehazuju peřiny přes ten parapet abych zakryla tu nebezpečnou hranu a přes to přehodím deku. No a ona si milostpaní žuchne z gauče, když si prohlížela knížku, nějak zapomněla, že to má okraje a letěla přímo na hlavu, naštěstí máme dřevěnou prkennou podlahu na roštech, takže to pruží ale stejně jsem měla strach a furt jí sledovala a taky jí svítila do očí......Teď si ještě říkám, že je možná dobře, že nemáme udělané podkroví, tudíž jsme bez schodů, tak z nich nemůže spadnout }:) Pavlínka totiž málo chodí v klidu, ale spíš je pořád v poklusu. :00:

Hlavně ať jsou kluci zdraví, určitě vám ten imunoglukan pomůže. Je dobře, že ty se taky držíš a nemusíš brát navíc nějaké léky třeba kvůli cyklu.
Fotky jsou super, mám ráda taky takové výletění, bohužel naposledy jsme byli v lese v říjnu na houbách a od té doby nikde :-( když teda nepočítám procházky a pochůzky za humnama s Pavlínkou. Moc se těším na Vánoce, že budeme víc spolu jako rodina. Moc nám to nevychází i když je to už lepší, od té doby co Honza provozuje hospodu ve Vendolí - ale pořád to máme na střídačku - já jsem vytížená přes týden a on hlavně o víkendu. Ale už aspoň počítá s tím, že se mu občas vyplatí domluvit nějakou holčinu na výpomoc. Zatim papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka