čau, sypký omáčky jsem jedla na privátě na škole...stačilo. vaříme z čerstvých potravin. neděláme si domácí nudle, tatarku, kečup, horčici kupujeme, mám v záloze naturbujon, který sem tam dám kousek do polévky. máme doma mražené bylinky - petržel, bazalku, kterých u nás není nikdy dost. někdy koupím knedlík, ale teď zavřeli sámošku, kde měli vlastní (byli spojení s hospodou) vynikající knedle, takže už jsem začala vařit i knedlíky. v igelitu maso nepeču, nějak se mi to ekluje
čau, sypký omáčky jsem jedla na privátě na škole...stačilo.
vaříme z čerstvých potravin. neděláme si domácí nudle, tatarku, kečup, horčici kupujeme, mám v záloze naturbujon, který sem tam dám kousek do polévky. máme doma mražené bylinky - petržel, bazalku, kterých u nás není nikdy dost. někdy koupím knedlík, ale teď zavřeli sámošku, kde měli vlastní (byli spojení s hospodou) vynikající knedle, takže už jsem začala vařit i knedlíky.
v igelitu maso nepeču, nějak se mi to ekluje