Tak teď jsem se musela chytnout za nos, vařím podobně jako ty... takže se polotovarům vlastně tak extra nevyhýbám :00: Musím uznat, že ta s ananasem je chuťově výborná - sama ji teď nejím, ale přítel by se po ní utloukl. Gnocci nevyrábím, ale těstoviny už občas ano :) Dostala jsem od mamky strojek na jejich výrobu, dcerka u toho chce vždy asistovat, aby "pomáhala" :dance: Mexické placky také kupuji, stejně jako různé arabské chleby. Používám sójovou omáčku a příteli nějaké druhy pikatních. Ale ráda pro nás peču doma (včetně chleba, makovek, různých kynutých koláčů apod.). Maso - polotovary jsou tabu. Když paštika, tak domácí - stejně se jí chuťově žádná jiná nevyrovná ;-) Bylinky si pěstuji a suším (plus mrazím)sama. Váhám, zda se pustit do jogurtů, ale bílý jím v rodině prakticky jen já. A těším se, až teď dostanu od známé recept na žervé.
In reply to Ahoj, tak já se sice snažím by olikola
Tak teď jsem se musela chytnout za nos, vařím podobně jako ty... takže se polotovarům vlastně tak extra nevyhýbám :00: Musím uznat, že ta s ananasem je chuťově výborná - sama ji teď nejím, ale přítel by se po ní utloukl.
Gnocci nevyrábím, ale těstoviny už občas ano :) Dostala jsem od mamky strojek na jejich výrobu, dcerka u toho chce vždy asistovat, aby "pomáhala" :dance:
Mexické placky také kupuji, stejně jako různé arabské chleby. Používám sójovou omáčku a příteli nějaké druhy pikatních.
Ale ráda pro nás peču doma (včetně chleba, makovek, různých kynutých koláčů apod.). Maso - polotovary jsou tabu.
Když paštika, tak domácí - stejně se jí chuťově žádná jiná nevyrovná ;-)
Bylinky si pěstuji a suším (plus mrazím)sama. Váhám, zda se pustit do jogurtů, ale bílý jím v rodině prakticky jen já.
A těším se, až teď dostanu od známé recept na žervé.