Přidat komentář

tak u nás ve školce je 5 tříd a jsou pojmenované podle barev - Bělásci, Zelánci, Žluťásci, Červánci a Modrásci - a každá ta třída má podle svý barvy všechno zařízený, vybavený (koberec, doplňky, venku klouzačku :s: ...), takže mají takhle barevně rozdělený i ložní prádlo a ručníky :one: , což znamená, že ručníky do školky svoje nenosíme, prostě tam děti používají školkový s tím, že se v jejich praní střídají rodiče. Vyjde na nás tak 2-3 do roka vyprat kolem 25ti ručníků. Nevidím na tom nic špatnýho, že se takhle střídáme.
Ale na schůzce na začátku roku se taky ozvala jedna maminka s tím, že se jí tohle nelíbí, že neví, jestli může věřit ostatním maminkám, že ty ručníky doma opravdu vyperou :00: ...a hledala spoustu dalších much. Učitelka jí řekla, že si můžou nosit svůj ručník, který si budou prát sami, ale že je to škoda, když všichni budou mít zelený ručníky s obrázkem a to jedno dítko bude koukat, že nemá stejný jako ostatní děti :( Ale je to každýho věc.
Mně teda ani nenapadlo na tímhle dumat a věřím, že stejně tak, jako vyperu doma ručníky já, je vyperou i ostatní maminky. ;)
A s tím povlečením - taky si pereme jen svoje, prát pro celou třídu povlečení, to by bylo už asi na několik praček :00:
A jak píšou holky dole - určitě tam ty dítka vyvádějí horší věci, než že se utřou do špinavýho ručníku }:)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka