Přidat komentář

In reply to by Myška

Mě je 25 a taky čekám druhé - doma holčička, v bříšku chlapeček :-)
Po dvou císařích se další těhotenství nedoporučuje, ale pokud přijde, tak je jasný 3. císař, každé další těhotenství je pak už opravdu zahrávání si s osudem.
My se rozhodli pro dvě děti, které nám budou stačit, ale chápu tvé obavy a myslím, že sterilizace je krajní řešení, jak se chránit před případným těhotenstvím.
Ten spinál není příjemný z toho důvodu jak píšeš - víš co se kolem tebe děje, ale přes to vše nepříjemné, co to sebou může přinést je to obrovská výhoda, že hnedka prcka vidíš a slyšíš, navíc co mi přivezli ze sálu, tak mi malou přinesli ukázat :-) Já se ze sekce ve spinálu sbírala docela dlouho, měla jsem fakt hulváta doktora, který asi neovládal základy slušného chování a nad mým otevřeným břichem se s kolegou bavil tak, jakobych tam nebyla. Hulvát no. Ale ta pozitiva převážila - věděla jsem, že je malá venku, že Apgar score je naproti očekávání 10, že je krásná a jen maličko zmuchlaná atd. Já se spíš bojím celkové anestezie, že nebudu vědět, co se se mnou a prckem děje, to by mi asi dost užíralo, přeci jen si ty prcíky 9 měsíců vymazlujeme v bříškách a pak nebudeme ani při vědomí, když přijdou na svět? To bych nedala zase já. CO mám dcerku, tak moje pocity jdou stranou, je pro mě nejdůležitější to, abych tu byla pro své dítě, i když se o ně v tu určitou chvíli nemohu postarat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka