Přidat komentář

a to celej den nečurá???? nebo čeká na to až dostane zase plínku????
hele, v 19měsících není důvod něco lámat přes koleno. já osobně patřím mezi ty, co děti nočníkem netrápí a moc neopruzují, ale co tak sleduju po okolí, tak spousta dětí kolem toho 20m nočník odmítá - a je jedno, jestli v roce seděly na nočníku celý šťastný a sem tam to náhodou vyšlo a vyčuraly se zrovna, když na tom nočníku byly, nebo s nočníkem neměly žádný zkušenosti.
aby se dítka naučily čurat do nočníku (myslím tím, že pochopí o co jde - uvědomí si co se to s jejim tělem děje a co je potřeba udělat proto, aby potřebu vykonaly tak jak se očekává) tak k tomu musí dozrát. ještě vydrž a nechej plíny. jestli na nočníku řve, tak jí ho nenuť - otravujete se obě dvě. a zkus to třeba za měsíc, dva...však uvidíš.
naše dcerka se mi zdála taková vnímavá a taky jsem jí zkusila nechat v 19m bez plen a po třech dnech jsem to vzdala - sice věděla, že čurá, pěkně mi to nahlásila, ale až po tom, co přišla s počuranejma teplákama - to přece nemělo smysl. počkala jsem do jejích dvou let a šlo to ráz na ráz - s minimálníma nehodama, bez řevu atp.

s dudlíkem neporadím, naše děti nedudlaly. nicméně, jestli chceš odnaučovat dudlíku, tak bych to nedělala ve stejný čas jako učení na nočník - oddělila bych to od sebe - ať toho na ní není moc ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka