Přidat komentář

Bylo mi čerstvě 22, manželovi (tehdy ještě příteli) 24 :-) měli jsme hotové bydlení, oba dva dobrou práci a já uvažovala co dál... měli jsme na výběr - začneme cestovat, užívat si života bezdětných párů ve stylu letních festivalů apod. anebo si založíme rodinu. Já měla jasno. Manžel ohromný strach, jak to finančně zvládneme a že ještě počkáme. To bylo na začátku léta.
V říjnu sám přišel s tím, ať už si další prášky nekupuji. Měla jsem ohromnou radost a tak se těšila na miminko, že jsem nedokázala dobrat ani poslední platíčko, tak jsem ho věnovala sestře :D a za 5 měsíců, přesně na jeho 25. narozeniny, jsme hlásili 2 čárky na těhotenském testu :-)
Malé je dnes 2,5 a já jsem těhotná podruhé. Za tu dobu jsme stihli rekonstrukci a stěhování, první letní dovolenou jsme strávili v Beskydech, malé bylo 9 měsíců a o rok později jsme byli v Chorvatsku. Letos budeme předělávat dětský pokoj a příští rok vyrazíme asi do Bulharska :-)))
Manžel je dnes moc rád, že jsme do rodiny šli tak brzy a být tátou si strašně užívá :-) a "velkým" se stal právě díky tomu, že je táta :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky