Přidat komentář

zkusenosti mame dostatek.
Nejdrive mel molusky muj starsi syn. Delali se mu hlavne v obliceji.
Sestricka mu je nejdrive namazala znecitlivujici masti, prelepila naplasti a 1/2 hodky jsme museli cekat nez to umrtvi. Chodili jsme na pravidelne vyndavani jednou za 2 mesice. Delalo se mu jich dost, ale vzdy jsem cekala az budou trosku vetsi a sestra je mohla pinzetou chytit. U nas je vytrhavaji.
Syn nikdy nebrecel, jen u jedne ktera mela hlubsi koreny trochu fnuknul. Ale jinak rikal, ze to neboli. :n: Naposledy jsme byli pred rokem a neco a to mu jich vyndala hned 12 v oblasti krku a obliceje. A od te doby ma klid. Rekla bych, ze telo prodelalo sokovou terapii a uz se mu neobjevily.
Bohuzel je chytil mladsi synek a s nim je to u dr. jine kafe. :( Delaji se mu hlavne na krku a pod bradou. Blbe pristupna mista. Stejna procedura jako u starsiho jen jeho musime drzet ve 3 dokaze vyvinout takovou silu, ze ja sama ho neudrzim. :n: Rve jako pardal, ale hlavne z duvodu, ze ho clovek drzi a navic ma dost velky strach z naplasti. Nesnese je. :? Z kousku naplasti dokaze vystrihnout takovou hysterickou scenu vhodnou na oskara. Naposledy mu jich odstranovaly 8 a musim zaklepat zatim jsem mu zadnou novou nenasla.
Drzim palecky at to u vas probehne v pohode.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka