Přidat komentář

Téda Jani, tak z tebe bude teta :one: . Já se přiznám, že ji chápu, je to docela složitý. Já mám taky pocit, že jsem od života s chlapem a i tak celkově, čekala víc :( , nebo něco jiného noc.....

My byli u našich, včera u bráchy, to se malá celé odpoledne ráchala v bazénu, ani nechtěla ven. Dnes je u babičky a zase se od rána jen cachtá. Já byla ve městě, sháněla jsem plavky. Né že by nebyly, ale sehnat E - košíčky, to dá zabrat. Jinak měli výběr velikej, i u vietnamců, a za slušný ceny, ale ty větší košíčky jsou nedostatkový zboží. Nakonec jsem koupila v kamenn. obchodě za 895,- :00: . Mazec cena, ale fakt mi sedí, prsa mi nevypadávají a jsou moc hezký.....Tankini měli od 1400,- vejš :? . Ještě jsem si koupila boty, podprdu, kalhotky, triko - to vše u viet. a vešla jsem se do 350,- Kč. A v tom značkovým obchodě měli slevněné pyžamo z 950,- na 209,-, tak to tam přeci nenechám ležet, že jo ;) . A taťkovi aspoň kvalitní trencle - trika na něj vůbec neměli :? .

A jinak nic, jdu balit věci na dovču, zítra jedu k našim za malou, ve středu přijedu zpět na úklid a ve čtvrtek jedem směr Vranov. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka