Přidat komentář

Ahooooj!!

Čím začít? Včera ráno mi volala paní z úklid.firmy, že jí volaly, že mají nějaké výhrady k mé práci, prej že jsou špinavý parapety z venku, nebo co. Víc mi neřekla. Já byla nas,,,ná, však jsem to hned psala Báře a Léni. Večer jsem tam přišla, nikdo mi k tomu neřekl půl slova, ale byla tam i paní kosmetička, která má v tom svým kamrlíku neskutečenej bordel (všude poházený pytlíky, tampony na otírání obličeje, v hrnku vodu a cosi v tom plave, krabičky,..) a ta mne ani nepozdravila. Hned teda odešla, a světe div se, měla tam uklizeno!! Zato u mě v té pidi uklízecí místnůstce, tam byl bordel }:) . Asi naschvál, nebo co :s: .
Každopádně jsem se ráno byla optat, co a jak, ale dámy z vedení tam nebyly, prej chodí až tak po deváté, tak to jsem tam teda na ně nečekala :n: . A paní recepční, která tam u toho určitě byla, mi řekla, že o ničem neví. No falešná je až hrůza....

Odpol tu byl O. šli s mamkou do nějakého probačního a mediačního centra - centrum pro nápravu nezletilých zločinců. Děs, fak z toho dělají asi zbytečně moc velkou aféru, ale zase je fakt, že toho kluka neznají, tak ho asi potřebujou pořádně probrat, no :00: .

A dneska ráno si pro malou přijela mamka a odvezla si ji na prázdniny :dance: :€s€: :h: . Ta nemohla dospat, ve třičtvrtě na šest jsme vstávaly :00: ,a to ještě v noci o půl druhé řvala, že spadla z postele. Ale hned lehla a spinkala dál.

Tak já tady asi poklidím ten bordel a půjdu si lehnout, nebo se mrknu kolik penízků mám na kontě a půjdu si koupit kraťasy?? Jo a vlastně nohy si chci udělat, a obeslat pár životopisů..Nudit se určitě nebudu :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky