Přidat komentář

Ahoj.

Jani, bacily jsou pořád s náma, ale není to tak strašný, zítra už bysme mohly na písek. Já pořád rýmuju, malá taky, chlap k tomu má i teploty.
Včera mě naštval, ráno zase musel do obchodu :n: , pak mi volal, že je v lékárně, a že malá kašle, tka jí koupí kapky (zakašle ráno, tím, že celou noc pěkně spí a nesmrká, tak jí to steče do krku, že jo) :00: . No hypochondr hadra, furt si měří teplotu, a leží. Jen včera se zvednul, že jde na hokej. Jsem mu říkala, že tam bude ten kámoš, co mají toho prcka v inkubátoru, tak ať tam marodnej neleze, tak se na mě nafučel, a že teda jak tam dojde, tak se ho zeptá, jestli mu to vadí a kdyžtak se vrátí domů :00: :n: . No sobec, jen aby mu něco neuteklo..... Pak teda přišel v deset, přinesl ještě pivo od vedle, tak jsme spolu koukali na fotbal a pak šli do hajan. A prý to Honzovi vůbec nevadilo, že tam šel nemocnej....
Jinak nic ani, malá spala se mnou, tak se potom začala vrtět, tak jsem ji poslala na nočník, a včera taky, takže se nepočůrala zas 2 noci. Tak snad to bude dobrý.

Jani a co vy? Jak bojujete s bacilama?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky