Přidat komentář

Ahoooj. To byl včera nářez v tom hokeji, co ;-)!!

Já zase dnes převlíkala postel :00: , ale jsme obě nachcípaný, já si i na noc brala paralen, a teď si myslím taky jeden lupnu :///: . Takže malá přišla za náma, dostala nové pyžamko a chrupala si z vesela v mamčiné posteli skoro do 10 :n: }:) :s: . Já jsem si zalezla na její, a fakt mi to bodlo, se trošku prospat.

Akorát jsem až teď vytahovala kuřecí maso, tak nevím, co z něho tak narychlo??

Dani mi malá chodí taky po večerníčku, máme žaluzie, a je to docela tmavý pokoj, takže mi spí do půl osmé. Ovšem nevím, jak to bude po dnešku :? , když si tak nadespala :D .

Jani, my jsme na tom taky bídně, teda neodsáváme, já už ani odsávačku nemám doma, půjčila jsem ji kámošce, ale soplí a už i pokašlává, ale to je zase z té rýmy, jak jí to steklo dolů.

Dani, mi malá chodí semhle
http://www.hraveuceni.cz/
vždycky si tam najede - mamko, to musíš kliknout na tu hvězdičku :s: . A pak ještě chodíme na bobík, pribináček, kostíci, yoplait farma,....
Včera jí M.koupil v Lídlu hru s Medvídkem Pú, tak máme zase chvilku co dělat, a taky jsem vyčetla zábavu - namalovat bílou voskovkou něco na papír a ona ať to vodovkama vybarví, tak to by ji mohlo na chvilku taky zabavait. Ale je to hrůza, je strašně rychlá a já než jí tady vytisknu nějakej úkol, tak ten předchozí už má dávno hotovej :00: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky