Přidat komentář

Pár řádků k dnešní noci :00: :( .

Včera jsme byli na zahrádce s tím známým, děti si vyhrály, přišlo tam i plno dalších, mimojiné i maminka toho známého s druhým vnoučkem - a holky, to jsem supěla, ona furt na ty kluky, mamka tě moc oblíkla (přitom se mi zdáli oblečení dobře, úměrně věku), a začala je vysvlíkat, mamka vám dá jen vodu, a koupila jim jupíky a normálně pořád mlela o tom, co dělají mamky, rozuměj snachy!! špatně :? . Tak mě jen napadlo, jestli to tak dělají všechny tchýně,no to potěš koště :n: .

A malá, jak viděla jupíka, hurá, já chci taky, takže se jí koupil. No vypdala podle toho i ta noc, dnes se počůrala 2x (ale budiž, má i rýmu, tak třeba je to k tomu), do své postýlky, to přišla ve 3 hodiny nahá, že má všechno komplet počůraný, takže jsem ji oblíkla, vysvlíkla postel a nechala ji spát na mé a lehla si do obýváku, a ráno přišla, že má počůrané ponožky, tak jsem jí vysvětlovala, že si je počůrala v noci, ať si obleče ty červeno bílý teplý, co jsem jí dávala v noci. Ta si zase letěla pro nový, až pak mě trklo, že se počůrala znova :00: . Naštěstí jen do peřin, že to neproteklo na matračku. Takže už tu peru přikrývky. Ale nevzdám to, už mám vypozorovaný, že se to stává, když jí odpoledne koupíme pitíčko, nebo se napije limošky. Hold bude bez sladkého pití, a babičky, ať si trhnou........ ;)

Na oběd dnes bude špenát, teď si dopiju kafíčko, a nevím, kurnik, taky musíte pořád uklízet? My včera nebyli doma a stejně je tu bordel jak v tanku :? . Tak nevím, asi mám špatnej systém, nebo co.... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky